Remon bakt ‘hippe’ oliebol, Vegan en Glutenvrij - De Oliebollenbakkerij
8865
post-template-default,single,single-post,postid-8865,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.3.1,cookies-not-set,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-30.8.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive
 

Remon bakt ‘hippe’ oliebol, Vegan en Glutenvrij

Ieder jaar weer kreeg oliebollenbakker Remon Muller dezelfde vraag, heeft u ook glutenvrije bollen?

Dit jaar hoeft hij zijn klanten voor het eerst niet teleur te stellen. Hij verkoopt glutenvrije oliebollen die ook nog eens pinda- en notenvrij, lactosevrij en helemaal vegan zijn.

Het bakken van de glutenvrije bollen kost veel extra werk, omdat je het helemaal gescheiden moet houden. Wij hebben hier heb speciaal een nieuwe oven gekocht waar alleen deze bollen in worden gebakken. In een afgesloten kast bewaar ik alle ingrediënten die ik ervoor gebruik.

Bekijk het filmpje en lees het complete artikel in het  Algemeen Dagblad