Foodblogger van Chickslovefood bakken oliebollen - De Oliebollenbakkerij
8826
post-template-default,single,single-post,postid-8826,single-format-video,theme-bridge,bridge-core-3.3.1,cookies-not-set,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-30.8.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive
 

Foodbloggers Elise & Nina van Chickslovefood, bakken oliebollen met Remon

Elk jaar bereidt heel Nederland zich voor op een gezellige oudejaarsavond. Voor veel Nederlanders is het kopen van een Oudejaarslot en champagne niet weg te denken als oudejaarstraditie. Wat ook niet mag ontbreken is een oliebol. Maar, hoe maak je nou de lekkerste oliebol?

Foodbloggers Elise & Nina van Chickslovefood doken samen met Remon van de Oliebollenbakkerij de keuken in om drie verschillende oliebollen te bakken. Jij kan deze oliebollen dus ook zelf gaan bakken op oudejaarsdag.